once you go black you never go back?



Jupp nu har jag färgat mitt hår efter mycket om och men, Alexandra pushade mig till att ta steget och hittills så diggar jag det och dessutom så känns det mer vuxet och jag tycker att jag vuxit i min mognad något otroligt på sista tiden.
Får se om detta är något att behålla och om den nya Andrea slår igenom, kanske till och med hårdare än den blonda..

deppig blogg?



Satt och skrev en text om mina tankar kring min familje situation just nu men jag tror att jag skiter i det och håller det för mig själv, vill inte deppa på min blogg över det.
sitter i skolan och vill bara gå ner till bamba och käka lunch och sedan åka hem och bara vara för mig själv en stund..
känner för att bara krypa under täcket och bara fälla ett par tårar.

mamma.

you will never walk alone.
your hand is my hand
the heartbeat of yours, it's my favorite tune.
you will always be safe in the room of my heart.



jag trodde aldrig att jag skulle gå ensam imot min egna familj men vart hittar jag ett stöd?
vart hittar jag någon som står på min sida som kan göra skillnad i allt?
jag vet att min älskade finns där lika mycket som han gjorde igår när allt bara föll ihop men han kan förändra lika mycket som jag dvs ingenting.
men att ha honom vid min sida gör att jag orkar kämpa för detta och verkligen bry mig även om det mentala faller ihop och tårarna bara rinner längst kinderna utan slut.
han är GULD värd i allt han gör och jag hoppas att han inser hur mycket jag menar det när jag säger
jag älskar dig- nu och föralltid.

jag gjorde tog ett stort steg igår från att vara tonåring till att bli vuxen, jag sa hej då till min mamma, inte för att jag mognat och kan ta ansvar över mig själv utan för att hon inte klarar av att leva livet som en vuxen och hon gjorde ett stort val i livet genom att välja bort mig  i hennes liv.
Jag kommer alltid älska henne oavsett om hon finns där eller inte, hon är fortfarande min mamma, jag önskar bara att hon inte hade valt att skaffa mig för just nu hade jag hellre inte existerat än att gå igenom detta, jag har aldrig varit personen som har önskat att faktiskt dö men i detta så önskar jag innerligt att jag bara kunde försvinna och inte genomlida allt och få mitt hjärta krossat till miljoner bitar.

det enda som kan göra allt detta värre är om Andreas skulle ge upp och vända ryggen och gå därifrån.. samtidigt kan jag inte tvinga honom att älska mig lika mycket som jag älskar honom jag kan bara hoppas på att det han säger stämmer och att han säger till innan han vänder sig om, om han måste det.

jag har inget att säga just nu förutom att detta är nog mitt MEN i livet.

an ordinary day..



sitter just nu i skolan med Alexandra och inväntar vår elevtid innan vi kan sluta för dagen.
det snöar och det är verkligen inte min typ av väder alls, vill ha sommar och sol igen! blir nog kanske en sväng till solariumet i veckan (eller inte kanske utan det kommer det definitivt bli).

Idag så fyller min mors pojkvän år och det ska firas hemma i kungälv med lövbiff och marängtårta mums!  igår hade jag och mor en riktigt mysig dag på stan och vi köpte lite små saker, jag fick lite hårprodukter och ett nattlinne av henne och det blev dessutom en middag ute vilket uppskattades rejält, min mamma är världens bästa.

ne nu blir det att haffa lektionen innan jag kan gå hem för dagen, smell u later!

Jag ville bara påminna dig om att du är min ögonsten mitt hjärta och du finns i mina tankar vareviga minut.
Andreas Davidsson

santa can you hear me?

Sitter i skolan nu och har näst sista lektionen för dagen  och det är lika kallt inne i detta rummet som i min frys där hemma..
Har suttit hela dagen och funderat på om jag ska spendera upp min otroligt stora student kassa på underkläder denna månaden, har redan hittat X antal saker som skulle passa perfekt i min redan överfyllda underklädes garderob (men bara att trycka in allt var det går)
Vad tycks?




sjuker..... Jag tror att jag börjar bli sj...

fxcam_1289911126 (MMS)

sjuker..... Jag tror att jag börjar bli sjuk i influensa eller liknande för min mage är i uppror och jag svettas konstant och kräkkänslan sitter i halsen.. opassande tajming när skolan rullar på så bra. Hoppas att morgondagen blir bättre..


Måndag med andra ord.

sitter just nu i skolan och lyssnar på en KRAV föreläsning, lite intressant men har hört all information tusen gånger om, ekologiskt är enkelt- KRAV är dyrare men man tar ställning till miljön och påverkar omgivningen och alla kan göra en liten del..
dagen fortsätter sedan med webbdesign och senare matinhandling!
en enkel måndag med andra ord.


this is it... Jag kommer alltid att älska...

this is it... Jag kommer alltid att älska dig..


pluggpluggplugg... Sitter och pluggar på p...

fxcam_1289573363 (MMS)

pluggpluggplugg... Sitter och pluggar på psykologigrupparbetet och jag har hälften kvar ungefär men kan inte låtabli att somna imellanåt av uttråkning.. snark! Ne åter till arbetet innan deadlinen går ut!


GAH!

sitter just nu och inväntar mitt första psykologi prov i A kursen och jag känner hur hjärtat klappar i halsgropen och jag kommer inte kunna ett smack! jag har pluggat som bara den hela dagen men det kommer in i ena örat och ut lika fort ur andra men jag skiter faktiskt i vilket, jag vill bara få gjort det.
nej nu pallar jag inte mer! jävla BAJS!

Lindex är mitt andra hem.


Lördagen



trollet har vaknat!
idag borde jag plugga gärnet men det vankas 75 års fest för farmor idag och det firas med mat och tårta och det går bara inte att missa ju! dessutom har pappa kommit hem från le Paris och han har pillisenter med sig! (:
så här kan jag inte ligga kvar badet kallar ju!
ha D

I only see red glories..


RSS 2.0