merry fucking Xmas!.... sitter i en tom lä...

merry fucking Xmas!.... sitter i en tom lägenhet ensam med bland de finaste underkläderna jag äger, på min kropp och jag gråter.. tårarna rinner konstant och sminket som rinner längs kinderna kliar.. det kliar som bara den. Det är julafton och min älskade vill inte vara här, han såg mig och han vände.. jag tror aldrig att julen varit så fruktansvärd som nu. Jag drar, drar åt helvete... skiter blankt i livet och drar vidare. merry Xmas!


ELLE MACPHERSON




Jag har totalt fallit head over heels för Elle Macphersons intimates, dessa skapelser är bland de vackraste någonsin!
den blå skapelsen finns på Åhléns City här i Göteborg och jag funderar STARKT över att lägga fingrarna på den redan idag! lite synd bara att dessa underbaringar ligger mellan 5-600:- och tillhörande underdel mellan 3-400:- och det är saftigt för en student men något par ska man iallafall haffa.

2 klappar jag gärna hade haft under min julgran.



Jag har kommit in i en period då jag spanar in klockor otroligt mycket, jag själv har endast en klocka som jag använder då och då som en acessoar, då jag sällan kikar på tiden när jag har klocka på mig.
Dessa två godbitar från TRIWA hade jag jätte gärna öppnat upp på julaftonsmorgon.
Synd att priset är lite saftigt för en så fattig stundet som jag annars hade det kliat i fingrarna för mycket för att låta bli att köpa båda två redan idag.

SNARK


sitter i skolan just nu på en religionslektion och räknar ner minutrarna tills vi slutar.. somnar dessutom snart...

sitter just nu på opensun and good looks ...

fxcam_1291376165 (MMS)

sitter just nu på opensun and good looks med Alexandra och ska strax hoppa in i solariumet för att sätta färg på min vinterbleka kropp för det behövs verkligen! Ikväll vankas det slapp och seghet med den som är villig, min PV ska agera chufför ikväll för en av hans polare som skall ut på krogen ikväll. Ne,nu är det min tur på Maldiverna.


RSS 2.0