GOD NATT

Dricker brämhults hallon dricka och försöker att somna men det går inte, det är säkert för att tandläkaren väntar mig redan 8.10 imorgon..
ska försöka att somna och förtränga tanken av bedövnings sprutan som frukost imorgon.
nattinatti.

fetish?


jag har fastnat i en jack period tror jag. denna skapelse ska bli min så fort den kommer ut i butik.

nu går jag under och släpper allt, jag v...

nu går jag under och släpper allt, jag vill försvinna nu. Allt jag kämpat över skiter i mig och allt jag hållt uppe börjar bukta ner. Nu skiter jag i det för jag klarar inte mer, jag brister och det gör jag nu.


UPDATE.

Fredag och jag är ledig, ska njuta lite utav livet idag.
skolan har börjat och jag älskar det!
Jag har blivit smittad av Eric och kan knappt prata med min hals.
A har fixat lägenhet och på torsdag förhoppningsvis körkort och hans apelsin saft hemma är magisk..
Pappa don't give a fuck.
Mamma har nog fått tankarna på spinn om förhållanden.
Matilda är en grym lillasyster och jag älskar henne för den hon är.
Damen/kusinen har gått och blivit modell och det är ingen suprise, hon är en utav världens vackraste varelser.
Alexandra nanar och svarar inte på sms.
Allt är som vanligt.

jag vet att jag döljer en sanning..

Melissa Horn's stämma strömmar ut ur högtalarna och jag kan inte låta bli att nynna med i texten och önska att jag vore olyckligt kär men gud vad jag är tvärtom!
Varje dag du vaknar bredvid mig så kan jag inte mer än att tacka ödet att du finns så nära mig, rörandes min hud, mitt sinne och mitt hjärta.
När du är i närheten försvinner allt runt omkring och du är det enda som syns och att se ditt leende och se ditt skratt får mitt hjärta att hoppa till.
Du har mig i en järnhand och jag tänker låta dig ha det.
de tre orden Andreas.

BEGÄR!!

Sitter just nu och har grova cravings för denna underbara skapelse och om jag inte får den i min ägo kommer jag att rycka av mig allt hår på huvudet och vägra att gå upp ur sängen resten av mitt liv.

sportlife inviges igen, åter till vardagen...

fxcam_1282554373 (MMS)

sportlife inviges igen, åter till vardagen var det ja.


första skoldagen på sista året. Hoppas att...

fxcam_1282541378 (MMS)

första skoldagen på sista året. Hoppas att jag inte är blekast i klassen ;), nu inväntas Alexandra (sen as usual) på hjalmar brantningsplatsen. Imorgon är det den 24:e och ett halvår för A.


My own..

Jag vet att jag sårar sig när jag knappt uttalar mig om mina känslor för dig.
saken är den att jag fortfarande är i ditt liv att jag inte kan skriva om mitt brustna hjärta för dig för du får min kärlek från det dubbla hjärtat du hjälpt mig att lappa ihop utav det en gång så trasiga.
Varje morgon finns du vid min sida och varje morgon undrar jag lika mycket varför du gör det, varför älskar du mig?
Du är det alla tjejer åtrår, killen med stort K, grod prinsen.
du är den jag säger de tre orden till.
You are my own Mr big.


J

väggarna målade vi tillsammans och hyllan vi plockade ut bland alla andra svensson par på Ikea är fortfarande fastskruvad.
I korgen under den svarta hyllan ligger du.
jag tar upp dig lite då och då och vill riva dig i tusen bitar och sätta eld på resterna men jag kan inte mina fingrar styrs inte av mina tankar utan av mitt hjärta.
jag är hatar att jag älskar dig när jag älskade att älska dig.
vad är poängen med dig?
Att du försvinner ur mitt liv? att du älskar henne mer än mig? att dina tankar inte faller på mig så ofta som mina gör på dig?
nej.
det är rädslan av att sluta älska dig precis som rädslan jag hade över att låta mig själv älska dig.

ska jag krossa dig eller ska jag hålla det...

ska jag krossa dig eller ska jag hålla det jag lovat? Don't f*ck with me cuse I will f*ck you right back!


ja eller nej?

Jag väntar på ditt svar Eric och tiden rinner ut på söndag...

lost hopeJag vaknade upp i en lägenhet so...

lost hope Jag vaknade upp i en lägenhet som en gång var min dröm, där låg jag i sängen bland de vitaste lakanen, matchandes väggarna runt om mig. Jag vände mig om och såg in i ögonen på personen som en gång var allt jag behövde, han var min föda, min luft och mitt heroin, jag var beroende av allt som hade med honom att göra. Jag ställde en fråga jag ångrar redan idag med fjärillarna i magen och med förhoppningen i halsen frågade jag om det var han och jag, endast.Hans svar om att hans tro om evig kärlek inte finns och att allt bara är tillfälligt och att vi inte kommer att vara länge gjorde att jag miste allt hopp om kärleken. Den dagen dog en bit av mig som aldrig kommer att komma tillbaks, min naiva prinsess och sago fantasi och hopp.


bright side of life

Se livet från den ljusa sidan, med andra ord ett besök på solariet.

I need you now.

I wonder if I ever cross your mind..
Jag hatar dig.

gone in 60 seconds Jag kan inte tro att mi...

gone in 60 seconds Jag kan inte tro att min vardag kan vara utan dig igen. Eric jag vet inte vad som ska sägas förutom att lycka till med allt och hoppas att vi hörs igen någongång. Jag känner att klumpen släppts och jag kan fokusera på min vardag igen. Du är värd någon som inte sårar dig. Nu blir det att packa ihop mitt gamla liv i lådor och du är märkt med "minnen".


I don't give a f*ck

Det låter så patetiskt att säga att jag vet att folk läser min blogg när komentarsfälten är tomma men tydligen är det så fruktansvärt farligt att lämna en liten kråka till mig och folk tänker " aa men hon vet inte om att jag läser den ändå" men tänk för att jag gör det!
Jag bryr mig inte om du läser min blogg utan att komentera, är bara nöjd med att du kikar in.
Att må dåligt över det som skrivs här är inget illa menat men jag tycker att om man väl vet på ett ungefär vad som kommer att skrivas och om vem, om det sårar så tycker jag att man ska strunta i att kika in för ens eget välmående.
ville bara notera det.
Ha en grym regning dag!

yesterday


denna låten spelades om och om igen innan du kom och efter att du försvann ♥

uträkning

sitter denna morgonen i min GT t-shirt och hotpants å pillar lite i naveln, funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska somna om någon timma för Eric slutar 4 så är nog i stan lite över 5 och för mig tar det 1 timma till stan ungefär (kungälv är ett djävulskt ställe att bo på) så måste åka senast 4 om inte lite innan och klockan är 1 och jag gör mig i ordning på 1 timma ungefär, hm... somnar nog om en stund, nattinatti.

Tisdag.

Dagen har spenderats hemma med syster och vi har lagat mat och tittat på den omtalade filmen Vampire sucks och den var fruktansvärt rolig och klockren dock rätt typisk parodi.
Nu väntar nagellacks målning och någon skön ansiktsmask och kanske ett bad, känner för att mysa till det.
c ya

sanningen

Denna bloggen var tidigare fylld med mina tankar och känslor om folk runt omkring mig och jag skrev precis hur jag kände och vad jag tyckte.
att läsa min blogg är frivilligt och jag vet att många gör det (även om komentarer är så fruktansvärt farligt att lämna) och om det jag skriver inte passar så är det bara att strunta i att kika in här.
jag har skrivit många gånger om just personer som kommit in senare i mitt liv och det råkar vara just pojkar.
Eric har varit en kategori som jag har skrivit väldigt mycket om det senaste då han har varit en person som inspirerar mig, får mig att må otroligt bra och boostar upp självkänslan hos mig och jag vet att det inte går hem hos några att jag skriver om honom men han är en del av min vardag och det är just det jag skriver om här.
Mattsson har varit en annan kategori då han fångade mitt intresse innan sommaren och jag blev förvirrad bland alla mina känslor och det gör ut över Andreas.
Andreas har med varit en kategori, killen jag delar mitt liv med, jag har tagit honom förgivet och jag har utsatt honom för otroligt jobbiga situationer, vi har delat mycket så som mina tankar om min pappa, min gammelmorsmors död och svek från vänner osv.
den sista kategorin jag hade var J, den stod för mitt förflutna, min första kärlek, personen man aldrig glömmer oavsett vart i livet man befinner sig och det har varit både positiva och negativa känslor bland att komma över denna pojke som engång var hela ens värld.
så bara för att detta är nytt innebär inte det att jag inte kommer att fortsätta att skriva om dessa kategorierna för detta är min sida och endast mina tankar och känslor.

Be mine



Denna underbara skapelsen från GESTUZ skriker mitt namn på långt håll och jag måste ha den i min ägo så därför kära vänner önskar jag mig den i födelsedags present om en månad och nio dagar.

TJA!

Pillar på designen och kan inte få till det med profil bild, så får helt enkelt försöka det bästa jag kan att lägga upp bilder.
Hej på er förresten, en ny blogg, lite stilrenare om jag får säga det själv och denna är mer lockande att uppdatera än min gamla som jag började med 2008 -vilket syns på designen.
så skippa den och börja att kika in här istället och hoppas att du fortsätter att följa mig och min vardag som tidigare!

RSS 2.0