paper box


(dålig cam bild)

Har packat ner mitt liv i kartong och påsar nu och jag inväntar min mors nya lägnhet, Andreas skall ju flytta till en ny lägenhet och vi ska sära på oss ett tag nu fram över, lite tråkigt men det kommer något gott ur det onda i Mars bor vi antagligen ihop igen.
Imorgon väntar städning av lägenheten sedan är det klart för flytt på måndag,har spenderat nästan ett halvår ihop i denna lägenheten och det har både gått upp och ner mellan oss pågrund utav det men jag känner att det bara kommer att bli bättre framöver och att ta ett steg att skriva mig på den nya lägenheten är inte bara pirrigt utan det känns som att vi kommer varandra ännu närmre än vi någonsin varit , Andreas utan dig skulle min vardag bli grå och mina Måndagar vara endast måndgar.


Fredagsmys!

Gårdagen var mysig, den spenderades i ett garage med 5 killar och Alexandra, vin blev drucket och dooleys shottades, man tagere vad man haver, Alexandra blev tattare islutet av kvällen med semla i håret och sågspån innanför Bh:n frågan är inte vad vi gjorde utan frågan är hur vi hann med så mycket på bara några få timmar.
Ne ska inte sitta och älta hela kvällen på bloggen utan lägger upp en bild och säger mer är tusen ord.



Alexandra in action. love you.

beyond.



Har ett tag nu gått och funderat lite smått på min vuxenhet och det faktum att jag snart ska fylla 20 år.. helt ärligt så är jag inte rädd, snarare vettskrämd.
Dagarna ser annorlunda ut och jag klarar inte av att växa in i den världen som innebär att man inte kan vara och göra hur man vill utan måste ta ansvar för sig själv, sin vardag och att kunna se framåt..
Det som skrämmer mig mest är att tiden har gått så fort att det bara är några få år kvar tills jag kanske sitter här  med en liten bebis i knät, lägenhet i Eriksberg, en bil på uppfarten och en diamantring på vänstra ringfingret.
Det kanske är därför jag i hemlighet förvarar en barbie i mitt skolskåp.


Jag är inte den jag engång var, jag är så mycket mer än så och min luft jag andas räcker inte till.

Onsdag och jag kan knappt sitta still..

Idag vill jag bara vandra i taket, sitta på bordet och vandra baklänges till bussen.
denna dagen kan inte bli tråkigare än såhär, jag sitter i skolan och har håltimma, har haft det i snart 2 och en halv timma och Alexandra är sen som bara den så har fått hitta på småsaker själv...

Igår var det en riktig mysdag, det spenderades pengar och baby bjöd på middag vilket värme (vilken snuttis han är!)
Jag hittade rätt mycket välbehövliga saker vilket inte brukar vara min starkaste sida annars, men det blev en del, vårjacka-baddräkt-linnen-boobcover-jumpsuit-hårfärg och en liten hemlis faktiskt (något tills 24:e februari, 1års dagen för mig och Andreas) dagen avslutades med en tidig läggdags.

ne nu anlände Alexandra, ÄNTLIGEN!

suck..

min mobilbloggning krånglar fortfarande och jag får lite panik över det, jag hatar att jag inte kan slänga ur mig vad jag vill när jag vill utan måste invänta internet uppkoppling..
nåja, sitter i soffan och ska strax krypa ner i sängen med baby och nana för natten, imorgon väntar en tidig skoldag med två lektioner på schemat och avslutning runt 11.00 vilket man inte kan mer än älska!

ne nu väntar avsminkning, vi hörs imorgon i skolan! C ya.

testar.

testar.


behind blue eyes



Tjoho, sitter i köket och väntar på att Matilda ska bli klar så att vi kan kila till stan för en fika med Alexandra, vi hörs lite senare, ciao!

see you on the other side of the sun.



Ne nu drar vi, ha en underbar Lördag alla no-lifers som diggar att kika in på min otroligt fula och misslyckade blogg, ciao!

morgonseg..



God morgon! sitter i köket och ska strax fixa upp mig, jag och Mindis ska nämligen till solariet här borta i backa, det blir hennes första gång och jag är spänd och nervös på sammagång men det ska bli kul och se vad hon tycker.

mindis!



Idag har jag fint sällskap hemma nämligen min lillasyster Matilda! saknar henne om dagarna så vi tar igen det denna helgen med godis så det sprutar ur öronen och med en massa WII spel för att kompensera godiset!
Jag älskar dig något otroligt Matilda, du anar inte vad du betyder för mig och mitt liv och min tillvaro, utan dig hade mina gråa dagar inte fyllts med färg.
Du är den finaste systern man kan ha ♥

tiden står still.




Idag sitter jag i skolan första dagen efter det långa jullovet och det är blandade känslor runt omkring mig och det är rätt så jobbigt.
Jag känner att all plugg läggs på hög och det var inte det jag hade tänkt mig alls.. men bara att ta tag i det och kämpa på och för att kunna göra det så måste man ha en så kallad "morot" och jag hittade precis min morot på en av sidorna jag kan skriva in i sökfältet i sömnen dvs VS.
Denna skapelse hade inte bara jag dragit nytta utav.. så vi säger om jag kämpar på hela terminen och gör det jag ska så får jag faktiskt beställa den trots all tull och frakt, Jepp vi säger det!





jag lever!!

sitter just nu på kusinens jobb och inväntar madde för en fika, Alexandra kommer senare lite snyggare, lite friare.. kan inte säga mer än så.
min mobil bloggning fungerar inte och det suger, men jag lever och mår prima!
vi hörs senare då ska jag berätta lite smaskigheter

RSS 2.0