DAGENS



Sitter i skolan och försöker få ihop loggboken över 2:a veckan på praktiken och det går sisådär.
Idag längtar jag bara hem till sängen och tv:n för jag är så jävla förkyld och känner inte för att gå upp resten av veckan runt halv 6 varenda jäkla tråkiga morgon.
Började med min diet idag, bara protein bars och shakes tills iallafall fredag, får se sen hur jag ska lägga upp det, jag tycker inte att jag är tjock eller överviktig, jag är helt normal med kanske några eller något kilor över vad jag är bekväm med det kan tyckas vara löjligt men så har det alltid varit oavsett hur min kropp sett ut och den har pendlat mellan bulimi och undervikt och fetma..

detta inlägget känns bara helt bakåfläng så jag avslutar här med att säga att denna dagen står klockan still.

mitt hjärta



Hur underbar du än må vara kan du ha ett sätt att vara.
Till dig vill jag viska de tre små orden som jag värdesätter så högt på jorden.
Du är allt  jag vill ha och kommer aldrig någonsin låta någon annan ta.
Du är som en dröm och utan dig i mitt liv är som om min kjol saknade en sömm.
Andreas

Denna dagen för exakt nitton år sedan

föddes jag..
Idag fyller jag 19 år och det känns ganska overkligt, vart har tiden tagit vägen?
det kändes som att det var igår som jag fyllde tio och pappa åkte iväg mitt när vi skulle äta och sjunga.
Han lämnade mig för att sätta sig i bilen och köra upp till sin sambo som precis hade förlöst min halv lillebror fyra dagar tidigare.
Hon kände sig ensam och behövde hans sällskap trots min stora dag.
När man var liten var det bara tre dagar som betydde något för en det var julafton, dagen man fick gå på Liseberg och sin födelsedag, att äta tårta och ha trevligt tillsammans var inte det man längtade efter den dagen, utan det var present öppningen såklart, alla nya Barbie dockor man fick och plast hästar i olika färger med glitter i håret.
Min present var att min pappa gjorde ett val som krossade hela mig..

Idag tänker jag att, visst pappa stack men han älskar mig fortfarande men bara inte lika mycket som han älskar sin sambo vilket jag inte kan acceptera, därför har han ingen större plats i mitt liv eller hjärta, visst han kommer alltid att vara min pappa oavsett vad som än händer men ingen som jag värderar högre än mina vänner.

Att min mor gör dåliga beslut är inte någon nyhet men att hon alltid tar mig och min syster i första hand är något jag rent utav kräver från henne och hon brukar lyssna på det.
Ibland så kan hon driva mig till vansinne och ibland kan hon få mig så medkänslig och gråtandes men vad gör det när det enda som man aldrig kan tvivla på hos henne är hennes villkorslösa kärlek till mig och min lillasyster och storebror. hon är inte bara min mamma utan hon är en utav mina bästa vänner och även min förebild.
Jag kommer alltid att värdera dig högst av alla.

Nu sitter jag här och undrar vart mina år har tagit vägen och vad som väntar mig här näst.
Drömmen om barn och hus och hund är långa mil bort, men tanken om att bo med mitt hjärta känns som en självklar del och att vakna upp bredvid honom varje dag i resten av mitt liv är något som får mina tårar att rinna längst kinderna för du betyder allt älskling, du är det jag behöver varje morgon för att slå upp mina ögon och ta ett djupt andetag och ta tag i min vardag.

detta får räcka för i år och nästa år så är det enda jag kan hoppas på är att en kattbebis finns i mitt hem för allt annat har jag redan.


school



Befinner mig just nu i skolan på Praktik som det så fint kallas i fem veckor ska jag börjar 8 och sluta 16 och iprincip inte göra ett skit alls, gott.
Idag fyller min baby 21 år och jag grattade honom först av alla faktiskt, prick klockan tolv inatt prickade jag in det (han tvingade snarare ut det ur mig även om jag bara ville vända mig om i sängen och somna) han tog en "sovmorgon" i morse med så någon frukost på sängen blev det inte innan jag gick och ingen present öppning heller, gissar på att mkan växer upp trots allt.
På söndag är det min tur, 19 bast here I come!

Kullavik NEXT!



NU bär det av mot lillebrorsan och kullavik! KALAS here we come!

..

när du beter dig som en barnrumpa så känner jag mig ivägen och vill inget hellre än att bara bryta ihop och gråta.
du vet vad jag går igenom och det tär på mig lika mycket som när du behandlar mig som om jag vore ett barn och helt dum i huvudet.
jag hatar när du gör det. Hatar det.
vore livet enklare för dig om du suddade ut mig och fortsatte din morgon utan mig? vore det enklare om du fick somna ensam om nätterna? vore det enklare att sluta älska?



Lindex



Kikade in på Lindex hemsida och jag fastnade för dessa godbitar som kommer att vara i min ägo inom snar framtid.
synd att man inte är sponsrad av dom.

Monday

Ledig dag och jag har:
  1. Diskat
  2. Plockat upp all skit från golvet
  3. Lagat en misslyckad kladdkaka
  4. Lagt all smutstvätt i tvättkorgen
nu fattas bara ett bad och jag är fit for fight.
Imorgon så väntar födelsedagskalas för min lillebror som fyller 9 hela år! tiden flyger iväg, så lite senare blir det att kika på en födelsedagspresent till honom, blir nog rätt svårt då han är för stor för leksaker men för liten för att uppskatta klädesplagg.

Inventeringen på Åhléns herromdagen förresten som jag var med på gick hur bra som helst och dom ville ha tillbaks mig på torsdag nästa vecka för att inventera på media avdelningen, riktigt kul!
ne nu blir det att klä på mig och dra ner till hemköp och köpa lite smått och gott inför kvällen, puss!

Right now



ligger hemma hos A och väntar på att han ska komma hem och pussa ihjäl mig, har saknat honom hela dagen idag.
Dagen har spenderats på Danmarks gator och louisiana konstmuseeumet med alla media klasser och även Handels tvåorna, en hyffsad dag men om jag hade tänkt lite längre än vad näsan räckte hade jag hellre varit ledig idag och pluggat lite religion (usch, kommer detta verkligen ifrån mig?).
Fredagen kommer att vara ledig och det känner jag att jag verkligen är värd och dessutom måste jag kika på en födelsedagspresent till min lillebror som har föpdelsedags kalas på lördag och yller 9 hela år.
nej, nu ska jag faktiskt ta och tappa upp ett skumbad, höres! puss

Skoldator



tjoho, nere i skolan just nu och har hämtat ut min skoldator och det är kärlek vi´d första ögonkastet! den är wonderful.
sitter och väntar på att Alexandra ska få ut sin dator.
vid 8 väntar jobb på Åhléns som inventerare, spännande!
ne nu ska jag kila, puss!

imorgon smäller det! Min moster blir fruga...

fxcam_1283537263 (MMS)

imorgon smäller det! Min moster blir fruga, bröllop i allra högsta grad och jag kan knappt vänta! Sitter denna fredags kväll och kikar på bodyguard och dricker loka citron. Har precis badat ett underbart skumbad och rakat bort varje kroppshår och smort in mig, vad kan förgylla denna fredagen mer om inte att andreas försvinner iväg till sina polare och lämnar mig kvar med tända ljus och bäddad säng. Så ska passa på att tjejisifera lägenheten lite. Kysss


jag hatar att hon finns där, i ditt liv...

jag hatar att hon finns där, i ditt liv...


RSS 2.0