home sweet home?

Är i kungälv hos mamma i nya lägenheten och det känns bra eller tja strax dax för flytt igen men så borde inte bli för fäst men kan inte riktigt låta bli att känna mig lite som hemma trots att jag bara varit här i 2 timmar..tror det har med att göra att vi bor i lägenhet igen och det är tusen gånger bättre och mer hemma stagd än vårt gamla hus, finally en familj igen!

ibland önskar jag att du bara kunde förstå...

ibland önskar jag att du bara kunde förstå och verkligen lyssna inte bara höra det jag säger.. Vi vill olika och det kan vara det som tär oss..


kan inte sätta känslor i ord..

Jag har älskat dig villkorslöst ända sedan första gången jag sa dom tre små orden och min kärlek för dig läggs på bit för bit varje dag som passerar.
Varje dag med dig är en dag värd att vakna upp till.
Du är anledningen till att jag ibland agerar sjukt och galet för när jag är nära dig tappar jag all kontroll om omvärlden och det enda som existerar är du, my love.
Det sägs att en bild säger mer än tusen ord och jag har flera stycken..

skoltrött.. Jag är så fruktansvärt skoltrö...

skoltrött.. Jag är så fruktansvärt skoltrött att jag snart inte pallar mer, höstlovet kommer verkligen i tid bara en och en halv vecka kvar! Sitter just nu på bussen påväg för att möta upp alexandra på hjalmar och när jag sneglar på klockan får jag sådan grov ångest över hur sen jag kommer att bli idag pga att jag drog mig i sängen in i det sista. Är smått avundsjuk på Andreas idag som är ledig och kan ligga kvar hela dagen.. usch orättvist! Ne nu ska jag hoppa av bussen, ha D


blue and brown..



tjoho, sitter i skolan och möglar lite känner att sängen hemma ropar mitt namn och jag bara MÅSTE hem och tysta den med en burk ben and jerry's som säng lover.
Idag har jag förresten ett blått och ett brunt öga i skol camen..

Usch


Jag och sötsaker går inte hand i hand utan det går utför så otroligt att jag ibland inte kan kontrollera det och det känns som att jag borde ta avstånd från och med imorgon och verkligen hålla på det, jag ska kämpa in i det sista och det kommer att vara tufft men det kommer att löna sig så otroligt mycket i slutet så blod svett och tårar här kommer jag!

itu

du kan såra mig men dina förlåt tar jag mig inte till.
mina tårar rör dig inte i ryggen och mina delar som smulas av mitt hjärta stampar du på.
du hade inte den blekaste aningen om att dina handlingar hugger mig i småbitar.
Ibland kan jag tänka tillbaks till nyårs afton och önska att allt vore lika lätt som då, att våran kärlek var lika strak och ivrig.
att rosorna en dag skulle stå på bordet eller ligga på sängen.
den perfekta bilden av romans jag byggt upp är ouppnåelig men ett försök är inte så svårt.
du är min prins och jag din prinsessa allt som saknas är den vita springaren.
att jag säger jag älskar dig är inte bara för att visa att jag är galet kär i dig, det beskriver vad du betyder för mig i mitt liv att du förgyller varje sekund av min vardag, att du fyller upp mitt hjärna med kärlek och fyller på mitt optimistiska hopp om livet, du ger mig så mycket genom att bara andas och vara nära, du vänder upp och ner på hela min värld och det är tur att du håller fast i mig.
du får mig att le när jag är ledsen att skratta när jag vill gråta.
en blick på dig får min kropp att pirra som om det vore första gången jag såg dig.
men allt det dör för en sekund när du får mig tvärt om.
du vet mycket väl om det men du vill inte inse det.
allt jag gör är att gråta när jag egentligen vill skratta.
jag är inte bitter, bara sårad.

.

Drömmer gör du och det är inte om mig  -  du gör det med mig.

Du och jag är inte skapta för varann  -  vi är en och samma person.

Mitt hjärta ligger som glassplitterna från den jobbiga delen - så att du har en bit med dig för varje steg du tar.

Vi lär oss aldrig av varandra det är helt hopplöst - det prövar den mest tålige

Jag lägger ner all strunt nu och ser allt som ett test - för oavsett så lämnar jag dig inte.

Fyra väggar.Tre ord.Två hjärtan.En kärlek.




ingen rubrik


Torsdag kväll och ännu en dag är överstökad.
Detta var sista slappar veckan på praktiken och näsat vecka väntar vanliga skoldagar igen, suger lite men ändå rätt skönt att få något att göra om dagarna istället för att inte göra ett smack!
sitter just nu och funderar på om jag borde hoppa i badet där min älskade sitter och blir bad-skrynklig, jag tror jag gör så!

Måndag

har inte pallat att blogga under helgen och det är inte hänt överdrivet mycket så vi skippar att uppdatera det.
Idag är det måndag och en ny vecka i skolan väntar och dessutom sista veckan på praktiken (skönt!).
På fredag är det löning och dessutom mat inhandling så snälla kan inte denna tråkiga veckan gå fort som bara den?
Andreas har avlagt ett löfte om att inte sitta inne på facebook på hela denna veckan, får se hur detta kommer att gå men idag har han hållt sig borta och jag är stolt över honom än så länge!
ne ska faktiskt krypa ner i sängen, tar med mig min älskade och säger nattinatti.

fredag



sitter just nu och funderar lite om jag har en förbannelse över mig, såhär ligger det till:
Jag har dejtat ett X antal pojkar i mitt liv och det kan jag tycka är lite hemskt men samtidigt så har jag sett vad sverige har att erbjuda och verkligen levt livet och fått många vänner genom det, hur som helst så har jag märkt att åtminstonde tre stycken utav dessa har skaffat barn eller inväntar det och låt mig påpeka att dessa killarna är i mellan åldrarna 18-20.
men hur hänger det ihop med mig? JO, tjejerna som dom gjort på smällen har varit tjejerna som dom dejtat precis efter mig, är inte det lite mysko?
En tanke som slog mig bara.

ikväll väntar inte mycket mer än att kika på tv eller kanske en najs film och käka grillade hamburgare (yeah you heard me!) på en elgrill såklart.
neh nu ska jag fortsätta att förundras av detta fenomen.. ha de!

Att sitta i en tvättstuga långt ifrån det ...

fxcam_1286120284 (MMS)

Att sitta i en tvättstuga långt ifrån det man är van vid är otroligt jobbigt nog men att sitta ensam och låta hjärtat tala för en stund i reslutat av tårar rinnande längs kinderna är nog bland de mest krävande stunderna i mitt liv, varför gör vi allting så komplicerat när det borde vara en dans på rosenblad istället för de taggiga rosorna? du är solen och jag månen, du gillar pop jag gillar rock, du hatar ost, jag älskar det. Att mysa är det bästa jag vet, för dig är det bara jobbigt. Att vara nära och känna andningen i nacken är min fantasi och din mardröm. Jag önskar att vi kunde komma överrens men oj vad det bara är en dröm.


En hemlis..

Ibland kan jag önska att du höll om mig, lyfte bort migg hår och kysste mig på halsen viskandes att jag är din värld, ditt allt, hjärtat som får dig att gå runt.
När jag ser på dig så snurrar jorden runt, alla andra blir betydelselösa och du är det enda jag vill krypa upp hos i soffan, med filt och ljus älska en hel natt.
Men du är den du är och det älskar jag att ibland hata.
Du är inte den jag målat upp i min fantasi utifrån alla dramatiska kärleks filmer utan du överraskar mig varje dag och det gör dig speciell.
Jag ser upp till dig och det kan leda till avundsjuka och det är därför jag ibland kan tjaffsa utan att det finns en mening bakom det.
Men man lär sig av varandra och jag hoppas att du kan lära av mig lika mycket som jag lär av dig.
Jag kan klaga och jag kan tjata men innerst inne är jag dödsrädd för att du en dag ska säga de tre orden plus de fyra andra jag fruktar
Jag älskar dig, bara inte lika mycket.
Andreas jag älskar dig för den du är.

RSS 2.0